Orrsövény műtét után arcüreggyulladás?

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 2014. február 17-én volt egy orrsövény/orrpolip/orrmandula műtétem. Erre az állandó jelleggel fellépő arcüreggyulladás miatt volt szükség, mert már nem hatott semmiféle gyógyszer. A műtét óta párszor rövid időre ugyan, de előfordult ugyanolyan fájdalom, mint mikor arcüreggyulladásom volt (arc és fogfájás). Az lenne a kérdésem, hogy ezt a fájdalom a műtét után normális, vagy kezdjek el tartani, hogy nem fogok rendbejönni? Köszönöm a válaszát előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrsövény műtét témában

Tisztelt Hölgyem! Az orrműtétek után a kagylók duzzanata tipikus. Ez pontosan azt az érzést nyújtja, mint az arcüreggyulladás, tehát én nem aggódnék, de a következő kontrollon azért említse meg kezelőorvosának.

Kérdés: 2014. február 24., 18:08; Megválaszolva: 2014. február 27., 12:18
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás