Akut orrvérzés, alvás közben is

Tisztelt Doktor úr! Kiskorom óta hajlamos vagyok az orrvérzésre. Kb. 10 éve egy hajszáleret "elégettek" az orromban, azóta nem volt panaszom, viszont az utóbbi 1 évben egyre sűrűbben. Először csak 2-3 havonta egyszer-egyszer vérzett az orrom, de az utóbbi egy hónapban ma már alvás közben is, akár 2-3 naponta. Orvos még nem látott, sürgősségin nem foglalkoztak velem, helyi SZTK-ban 5-6 hétre előre van időpont. Coldastop orrcseppet ajánlottak, rendszeres kezelés mellett szinte el is tűnt, de mindig újra előjön az orrvérzés. Mi az Ön tanácsa? Köszönettel, Kerekes Krisztián

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza orrvérzés témában

Kedves Kérdező!

azt nem írja, hogy szokta-e piszkálni (akár tudattalanul is) az orrát, illetve egy-egy vérzés ugyanarról az oldalról indul-e el.Leggyakrabban ez az oka az ismétlődő orrvérzéseknek, de lehet, hogy ismételten egy kis ér okoz problémát. Mindenképpen fül-orr-gégészeti vizsgálat szükséges, addig a kezelés kiegészíthető Rutascorbin tablettával.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 09:16; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 23:32
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Éjszakai orrvérzés
Az orr vérezgetése
Tisztelt Doktor Úr! Mostanában elég sűrűn vérezget az orrom. Nem erős vérzés,inkább csak seb-szintű vérzés, ami nem akar gyógyulni, folyamatosan...
Véres orrváladék
Jó napot kívánok! 13 éves korom óta allergiás vagyok a házi porra, poratkára többek között, aminek hatására állandóan allergia gyógyszereket...
vérző orr
Tisztelt Doktor Úr! Egyoldalú orrvérzéseim vannak (jobb oldalon) . Viszonylag ritkán jelentkezik, rövid ideig tart, de eléggé vérzik...
Véres orrváladék
Tisztelt Doktor Úr! Egy ideje véres orrváladékot tapasztalok. Eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget mivel nincs más tünetem, ám most...