Tetraciklin ártalom miatti fogfehérítés

Tisztelt Doktor Úr! Gyermekkori tetraciklin használat miatt elülső fogaim barnás sárgás szürkés elszíneződésűek, ami főleg a fognyakál nagyon zavaró. Kérdésem, hogy lézeres fehérítéssel lehet-e ezen segíteni és ha igen hova kihez tudok fordulni, ahol már vannak ilyen tetraciklines fehérítéssel kapcsolatos tapasztalatok. Beszéltem több fogorvossal és mindenki mást mondott, emiatt tanácstalan vagyok. Nagyon jó állapotban vannak a fogaim, nem akarom őket lecsiszoltatni koronához vagy héjhoz! Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Volom András válasza fogfehérítés témában

Kedves Látogatónk!

A lézeres fehérítéssel nincs tapasztalatom. Amerikai kollégák eseteiben láttam súlyos tetraciklines elszíneződések kezelését hagyományos éjszakai sínes fehérítővel. Ez az eljárás biztonságos. KB. 3-5 hónap alatt nagyon jó eredményt ad a beszámolól szerint.

Üdv: Dr Volom András

Kérdés: 2018. január 08., 11:10; Megválaszolva: 2018. január 08., 11:18
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Mennyire biztonságos és hatásos a...
Tisztelt orvosok! Fogaim sajnos elszíneződtek a kevés fogmosástól, de ezen változtatni akarok. Interneten kicsit utána olvastam a fogfehérítésnek...
Fogfehérítés
Üdvözlöm! Fogfehérítéssel kapcsolatban szeretném Önt kérdezni.Nem dohányzom, nem kávézok.Teát napi szinten iszok.Eredetileg sem fehérek a...
Fogfehérítés otthon
Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! 2 hónap múlva lesz az esküvőm, és szeretnék fehéríteni a fogaimon, azonban otthoni praktikára gondoltam. A...
Fogfehérítés
Kedves Doktorno! Az teny h a bor, cola, tea stb italok elszinezik a fogakat, elsargitsag.Vasaroltam egy szajoblitot az peldaul sotet piros szinuu, ettol nem...