• Gyökérkezelés utáni arcdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR ÚR/NŐ. A bal alsó hatos fogamból régebben letört egy kis darab és most elkezdett fájni (estére fokozódott, főleg ha fekvő helyzetbe voltam). Elmentem fogorvoshoz, aki kifúrta és betömte. Két nap múlva visszamentem mert még rosszabb lett. Gyökér kezelte (a fogam nem fájt, de kisebb tompa fájdalom és arcduzzadás volt az arcomba estére ami napról napra csökkent). Négy nap múlva gyógyszeres tömést kaptam és a fogam azóta sem fáj, de minden reggel be van dagadva az arcom, ami hideg vizes ruházással lemegy. Mi lehet a gond? Kérem segítsen.

        Dr. Varga Éva válasza a fogfájás, arcduzzanat témában

        Kedves Kérdező! A gyulladásos folyamat még nem fejeződött be és a környező szövetek felé terjed, hiszen a fog felszíne le van zárva. Néhány alkalommal még érdemes nyitva hagyni a fogat, különösen, mivel az alsó fogak esetében nehezebben tud ürülni a gyulladásos termék. Keresse fel újra fogorvosát, aki a fog állapotának megfelelően fog dönteni a további kezelésről és eddig is mindent megtett a foga megmentése érdekében.


        Dr. Varga Éva
        fogorvos

        Dr. Varga Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 19., 11:57; Megválaszolva: 2011. november 24., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés