fogfájás

Tisztelt Doktornő/Úr! Abban kérném a segítségét, hogy Dalacin (300 mg) szedése mellett lehet e fájdalomcsillapítót bevenni. Algopyrin és Cataflam dolog van itthon. Válaszát előre is köszönöm! A.S. Leila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Éva válasza fogfájás témában

Kedves Leila!

Igen, az antibiotikum szedése mellett lehet fádalomcsillapító gyógyszert használni, de erről mindig kérje ki orvosa tanácsát.

Kérdés: 2015. március 15., 14:20; Megválaszolva: 2015. április 02., 22:46
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt