Gyökérkezelés után

Jó napot! Kb 2 hete lesz hogy megkaptam a végleges tömésem gyökérkezelés után, több mint egy hónapot jártam heti rendszerességgel, a tisztítása minden alkalommal fájt a gyulladás miatt. Röngen felvétel nem készült. Tegnap óta érzek néha fájdalmat inkább az arcomból viszont a fogam tökéletesnek bizonyul te hát nyomásra nem érzékeny, még is érzek fájdalmat arról a területről, ez normális 2 hét után is vagy lehet valami probléma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Volom András válasza fogfájás témában

Kedves Látogatónk!

A fájdalomnak lassan csökkennie kellene. Javaslom RTG felvétel készítését.

Üdv: Dr Volom András

Kérdés: 2019. április 09., 09:18; Megválaszolva: 2019. április 23., 15:24
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt