• Fogamzásgátló & hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr/Nő. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 éve szedem a Mirabella nevű fogamzásgátló tablettát. Minden este 7 kor veszem be viszont a múlthéten volt a második levelem, Kedd este ugyan úgy bevettem de Szerda reggelre 9 kor volt egy laza székletem, de csak az az egy reggeli, majd este bevettem ugyan úgy 7 kor a fogamzásgátlót, de csütörtökön reggel 6 kor volt egy még lazább székletem az az egy, de nem pótoltam a tablettát hanem este 7 kor ugyan úgy bevettem. Pénteken semmi nem volt már. Az lenne a kérdésem, hogy kijött-e esetleg, és, hogy hánynapig kell kiegészítő védekezés, illetve, hogy tarthatok-e 7 szünetmentes napot. Válaszát és a segítséget előre is köszönöm.

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Akkor van probléma, ha 2-3 órán belül van hányás ill. 5-6 órán belül hasmenés. Valószínűleg nincs gond.


        Kérdés: 2019. január 16., 20:36; Megválaszolva: 2019. január 25., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: