• Mekkora eséllyel eshettem teherbe az előváladéktól?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Bízom benne, hogy tud tanácsot vagy út mutatást adni a problémámra. Fogamzásgátlót nem szedek illetve spirálom sincs, a párommal gumi óvszerrel védekezünk. A legutolsó menstruációm február 20-26ig tartott, általában 30-31 napos a ciklusom. Sajnos úgy alakult, hogy az ovuláció környékén azaz március 6-a magasságában volt egy együttlétünk amikor az aktus bizonyos részében nem volt a páromon óvszer de ez csak 1-2 percig volt így utána természetesen felvette. A menszeszemnek 22-én kellett volna megjönnie, de azóta sem jött meg. Délelőttönként érzek alhasi görcsöket mintha megjönne, de a mosdóban szembesülök vele, hogy mégsem. 24-én csináltam egy terhességi tesztet, illetve 26-án egy early terhességi tesztet. Mindkettő negatív lett. Van esély, hogy az előváladéktól teherbe estem csak a teszt még nem mutatta ki? Ha nem jön meg a menstruációm mikor teszteljek legközelebb? A corona vírus okozta helyzet miatt nem tudom mikor tudnék szakrendelést felkeresni, vagy nem tudom mi lenne a teendőm? Kiegészítésképp: az elmúlt hetekben rengeteget idegeskedtem, nem tudom ez befolyásolja-e. Várom mielőbbi válaszát! Köszönettel és tisztelettel: Erna

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Van esély, de minimális. Kontroll 04 közepén. Ha negativ keresse fel orvosát


        Kérdés: 2020. március 26., 21:34; Megválaszolva: 2020. március 28., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: