Hirdetés
      • Varicella

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő/Doktornő! Sajnos nem volt bizonyos,hogy gyerekkoromba voltam-e bárányhimlős, ezért végeztettem erre vonatkozóan egy vérvizsgálatot. A következő laboreredményt kaptam: Varicella zoster vírus antitest Varicella zoster vírus IGG 0,77 mNE/mL pozitív FIGYELEM: Mértékegys. és ref. tartomány változás!_Ref.tart és metodika váltás 2011.04.11-től! + 0,00 0,20 Határzóna 0,10 0,20 Varicella zoster vírus IGM 0,01 AU/mL negatív Varicella zoster vírus átvészeltség, vakcináltság. IgG maradványantitest. FIGYELEM: Mértékegys. és ref. tartomány változás!_Ref.tart és metodika váltás 2011.04.11-től! 0,00 0,20 Határzóna 0,10 0,20 A fentiek alapján kérem írják meg,hogy átestem-e gyerekkoromban a bárányhimlőn. Mert ha nem szeretném beadatni magamnak a védőoltást.(pici gyerekem ). Válaszát várva. Köszönettel,Renáta

        Dr. Szanyi Andrea válasza a varicella témában

        Kedves Kérdező ! Az IgM negativitás azt jelenti, hogy Önnek jelenleg nincs fertőzése, az IgG pozitivitás átvészelt fertőzést jelent. Ön gyerekkorában átesett bárányhimlő fertőzésen.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 07., 21:27; Megválaszolva: 2011. október 11., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés