• 2 hete hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A tanácsát szeretném kérni! 2 hete hétvégén és nagyon rossz lett a közérzetem és hőemelkedésem lett. Hétfőn elmentem orvoshoz, mert addigra a felső légutam rendetlenkedett és a nyaki nyirokcsomók megduzzadtak. Az orvos kiírt táppénzre, hogy feküdjem ki, de mivel olyan rettenetes nem volt az állapotom, gyógyszert nem írt fel. Végig feküdtem a hetet, de egyre rosszabbodott az állapotom és folyamatossá vált, hogy alapból 37 fokkal kelek fel, majd a nap végére 4-5 tizedet emelkedett. Köhögéskor és orrfújáskor folyamatosan sűrű váladék szakad fel. A nyakam, a vállam és a karjaim is sokat fájtak, illetve a nyelőcsövem rettenetesen fájt. Pénteken kaptam köptetőt és antibiotikumot (Zinnat, 250mg / napi 2x). Mára elfogyott a gyógyszer, az izületi fájdalmon kívül minden tünetem megmaradt. Folyamatosan hőemelkedésem van, fújom az orrom, és szakad fel a köhögéskor minden... Nagyon tisztességesen végig feküdtem az elmúlt időszakot! Kérem adjon tanácsot, hogy a következő orvosi kivizsgálásnál mire figyeljek oda, mi lehet a problémám...? Előre is köszönöm a segítségét! Üdv, A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légúti fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! Fizikális vizsgálat kell. Meg kell nézni a garatot, mandulát és meg kell hallgatni a tüdejét. Ezek nélkül nem tudok nyilatkozni a teendőkről. Szedjen köptetőt tovább, teázzon és pihenjen pár napot továbbra is. Alkalmazzon probiotikus kúrát és multivitamin készítményt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 19., 16:49; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés