HPV eredmény: nem besorolt

Tisztelt Doktor úr! Megjöttek a decemberi HVP vizsgálatom eredményei. Sajnos csak az asszisztensnőt tudtam elérni, aki azt mondta, hogy "nem besorolt" van írva az eredményemhez. Ez az alacsony rizikófaktorú HVP, vagy annál is kevesebb? Mit jelent ez pontosan? Mit kell tennem, nem tennem? A párom visszaadhatja nekem? (Tőle kaphattam el, mivel ő az első és egyetlen partnerem.) Mikor múlik el? (A hölgy azt állította, hogy ezt a fajtát a szervezet legyőzi.) Addig milyen óvintézkedést kell tennem? (Pl lehet-e szerelmeskedni, vagy csak óvszerrel, vagy egyáltalán ne, amíg el nem tűnik a szervezetemből a vírus? ) Mit tegyek, egyek, ne egyek, ne tegyek? Milyen következményei lehetnek? Segítségét előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza HPV témában

A vírust a szervezetünknek kell legyőznie. Ha azt mondták, hogy nincs teendő akkor nyugodjon meg nincs. Élheti az életét a megszokott úton.

Többet nem tudok mondani látatlanban. Meg kell bízni az EÜ dolgozókban. Közös az érdek. Mindenki egészséges szeretne lenni.!

Kérdés: 2011. január 12., 13:20; Megválaszolva: 2011. január 14., 09:19
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?