• Pénisz vége piros

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két hónapja voltam egy kapcsoltam egy nővel, majd rá két hétre égető, fájó vizelés(nem volt váladékozás). Urulógusnál jártam, aki antibiotikumot írt fel rá(TARIVID RICHTER), tíz napos kúrára. A fájó vizelési tünet el is múlt, de a húgycső és a makk végén kb 7-8mm körben piros(bőrpír) nem, ami nem fáj, de nem akkar elmúlni. Újra visszamentem, erre kaptam egy kenőcsöt(phenylbutazon), ami nem használ.

        Gondolom a gombás fertőzés még mindig fenn áll?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező!

        A kezelés, amit kapott antibakteriális volt, ez baktérium jelenlétét feltételezi. Ha még továbra is panaszos, akkor egy ideig ne alkalmazzon kezelést, és keresse fel a területileg illetékes nemi beteg gondozót, ahol mikrobiológiai vizsgálatokkal azonosítják a kórokozót, ami lehet baktérium és gomba is.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 11:32:08; Megválaszolva: 2010. március 04., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: