• HIV2010

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések


        tisztelt Doktorno! valahol azt hallottam hogy a hiv virust egyetlen kozosules alkalmaval eleg nehez elkapni.az lenne a kerdese hogy tegyuk fel hogy megtortenik az hogy egy ferfival megtortenik az erintkezes de csak egyetlen pillanat erejeig ami abbol all hogy epp csak behatol aztan kesz befejezodik kulso okok miatt anelkul hogy elmenne vagy ogazmusa lenne.mennyi az esely arra hogy ettol az illetotol elkapjam a hivet felteve ha van neki ami nem valoszinu , vagy barmi mast elkapjak tole illetve mennyi idore az eset utan jelentkezhet barmely betegsegre utalo tunet.valaszat nagyon koszonom.egy 20 eves lany

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves 20 éves lány!

        A HIV vírus sajnos egyszeri aktus során is okozhat fertőzést. Egy ilyen aktus során fertőzést okozhat még számos más egyéb vírus, baktérium, gomba, egyéb. Akár már néhány nap múlva is jelentkezhetnek gyulladásra utaló tünetek. HIV tesztet leghamarabb 6 hét múlva lehet csináltatni, akkor kimutatható az ellenanyag. Ha tünete van, előbb keressen fel nemi beteg gondozót.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 11:23:22; Megválaszolva: 2010. március 04., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: