• Chlamydia újra és újra visszatér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2009.decemberébnen diagnosztizálták nálam a chlamydiát. Kezelés: Sumamed 500 naponta 1 tabletta 3 napon át Majd januárban ismét visszafertőződtem. Kezelés: Sumamed 500 naponta 2 tabletta 3 napon át. A legutolsó eredményem ismét pozítiv lett. Amit most februárban ismét diagnosztizáltak Doxycyclin AL100 2x1 tabletta 10 napon át. Az orvos végre a páromnak is felírt gyógyszert eddig ő nem tette, neki is a Doxycyclin Al100 és hüvelytabletta valamint Dermycet. Van-e gyógyulásra esély? Milyen óvintézkedésket tegyünk meg, mert az orvosom szerint nem kell semmit.... Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a Chlamydia témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg azért fertőződött meg újra és újra, mert a párja nem volt kezelve. Természetesen van esély a gyógyulásra. Szedjék a gyógyszert az előírás szerint, a megadott időpontban kontroll szükséges, addig más teendő nincs.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-11 21:14:08; Megválaszolva: 2010. február 11., 21:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.