• vérkép /hepatitis b

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/ Nő!

        Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent ez a vérképemben:

        Hepatitis B vírus anti-HBs / ELISA (Biokit): 152, 0 mlU/ml  Pozittív HBV védettség a magas anti-HBs szint miatt.

        A többi hepatitises rész negatív lett.

        hepatitis b vírus anti-HBc /ELISA (Biomerieux) 2, 5 negatív

        hepatitis b vírus surface antigén (HBsAG)/ ELISA (BioMerieux) 0, 4 negatív

        WEBBeteg szakértő válasza a hepatitis B témában

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Az eredmény az Ön védettségét jelzi, amely kifejlődött a fertőzéssel szemben. Ezt a magas értéket legtöbbször védőoltás beadása után látjuk. Teljesen megnyugodhat, az Ön szervezete védett ezzel a fertőzéssel szemben.


        Kérdés: 2010-02-09 05:36:09; Megválaszolva: 2010. február 09., 05:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: