• Fertőző nemi betegségek orális szex esetén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Doktorúr! Az lenne a kérdésem Önhöz, hogy milyen nemi betegségeket kaphatok orális szex során? Elég sok nővel van dolgom, és nagyon nem szeretem a gumióvszert. Az aktusnál mindig használom (végig), de az orális szex során sosem, eddig szerencsére nem kaptam el semmit. Ha nincs nyílt seb a péniszemen, akkor ugye elvileg csak gombás fertőzéseket kaphatok? Gombákra van -e valami kenőcs vagy törlőkendő, amit az orális szex előtt és után javasolna? Ugyan az a helyezet a számmal és a nyelvemmel is? Köszönöm szépen a válaszukat. Eddig nem tudtam ezeket a kínos kérdéseket feltenni senkinek. Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Uram!


        Orális szex során ugyanolyan nemi betegségekre tehet szert, mint a szex egyéb alkalmazásaival., beleértve a HIV fertőzést, a syphilist, a trippert. Lehetnek a penisén olyan mikrosérülések, melyeket nem vesz észre, de a kórokozó bejut rajtuk keresztül. Fertőtlenítő kendőről nem tudok.

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-31 16:49:11; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: