Oltás és allergiáról

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy nekem 2006-ben a kullancs elleni védő oltástól, egészen pontosan az oltóanyag tartósítójától kaptam egy Atípusos szemideg gyulladást. Amit egy évig kezelték szteroiddal. Egyenlőre mivel szoptatós kismama vagyok nem oltattam, ám lassan szeretnék. Ön mit javasol melyik oltás lenne a legkevésbé veszélyes? Ami esetleg más tartósítóval van. Ezt az allergiát akkor Dr Pete Ilona állapította meg a győri kórház főorvosa. Ő azt javasolt ne oltassam magam de akkor ki gondolta hogy most ez a helyzet lesz.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza COVID-19 elleni védőoltás témában

Tisztelt Kérdező!

Mindegyik oltás biztonságos. Ha van lehetősége, akkor oltassa be magát, azt javaslom.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. május 02., 14:57; Megválaszolva: 2021. május 10., 19:35
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lidocain-érzékenység és...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás