Astra zeneca oltás

Tisztelt Doktor Úr! Ma kaptam astra zeneca oltást, utána olvastam a neten hogy több esetben agyi vérrögképzödést észleltek. Kérdésem tehetek-e ez ellen megelőző jelleggel valamit, vagy esetleg érdemes e 100 mg-os aspirint szedni. Vagy bármilyen megelőző dolog van-e a trombózis ellen. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza COVID-19 elleni védőoltás témában

Tisztelt Kérdező!

Aktuális tudásunk szerint semmit nem szükséges szedni, az oltás biztonságos.

Kérdés: 2021. április 06., 17:38; Megválaszolva: 2021. április 18., 13:43
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás