lehetek e nemi beteg

Jo napot doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy a hétvégén voltam egy örömlánnyal aki rendes ápolt tiszta és aktus vége fele élvezés előtt kicsivel kilyukadt a gumi óvszer, és a nemi szervem egy rövid ideg bent volt a hölgyben és érdekelne e hogy lehetek e beteg az örömlány tudtommal nem beteg dea nemi szervemen volt egy kis seb egy rosszul sikerült nadrág zipzár felhuzásbó eredően és csak orális szexnél nem volt gumi én minden alaklommal használom az óvszert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza nemi betegség témában

Tisztelt Kérdező!

A fentiek alapján fertőző nemi betegség átvitelének esélye rendkívül csekély, ha nincsenek panaszai, szerintem nem kell aggódnia. Tisztelettel:

Kérdés: 2015. november 29., 18:44; Megválaszolva: 2015. december 02., 21:42
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehet e HIV fertőzés?
Üdvözlöm! Kb 6 hónapja voltam együtt védekezés nélkül 3 férfivel különböző időintervallumukban (hónapokra bontva) . Január elején...
extra védekezés óvszer mellé
Tiszteletem doktor úr! Kérdésem a következő, prostituálttal történő aktusnál, óvszer használata mellett, ha bekenem előtte vagy utána magam...
Bizonytalanság a menstruáció...
Tisztelt Doktor úr! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, tanácstalan vagyok! 28 éves nő vagyok, akinek első menstruációja 11 évesen jelentkezett...
mi lehet ez?
Üdvözlöm dr ur! már egy honapja megjelent egy folt a makkom bal oldalán es most vettem eszre hogy a fitymámon es a hugycsönyilás mellett is nem tudom...