Fertőzés fodrásznál?

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Fiam ma fodrásznál volt, és sajnos elfelejtettem említeni a fodrásznak, hogy seb van a fején. Nem kizárt, hogy esetleg felsértette a fésűvel. Gyors váltás volt, fiam rögtön az előző vendég után ült a székbe. Kérdésem, hogy fennáll-e annak a veszélye, hogy elkapott valami vírust a fiam a fésűről (HIV, hepatitis, stb.) . Ha igen, mennyi idő múlva célszerű ellenőrző vérvételt végezni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza fertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen módon a megfertőződés lehetősége kizárható. Vérvétel nem szükséges.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. június 23., 22:23; Megválaszolva: 2015. június 28., 08:49
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
PostCovid véreredmény eltérés
Lehet poszt-COVID?
Nemi herpesz
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés