Mi lehet ez

Üdvözlöm! A problémám a következő: Kb. 8-9 hónappal ezelőtt az államon lett két folt ahol nem nőtt szőr, utána volt egy kis hasfájásom laza széklet kíséretében, ezután a torkom úgy kezdett el kinézni mint ami be van gyulladva, ezután az állam alatt két nyirokcsomó bedagadt kb. 1 - 1, 5 cm ami a mai napig meg van dagadva máshol nincs megdagadva nyirokmirigy, később lett a nemi szervemen egy fekély kinézetű seb ami nem fájt és kb. 2-3 mm átmérőjű volt, később a nyelvemen a torok felöli részen 2-4 mm -es kis dudorok lettek ami a mai napig is meg van, és a nyelvem többi része pedig úgy néz ki mint az úgynevezett térképnyelv imitt amott kisebb nagyobb piros foltok vannak rajta, és fehéres szürkés lepedékes lett a nyelvem ami viszont már kezd elmúlni, 2 - 3 hónapja pattanás szerű kiütések lettek rajtam, eleinte csak az arcomon utána a testemen, ezeket ki lehetett nyomni mint egy pattanást de később egyre nehezebben vagy egyáltalán nem, mostanra ezek a kiütések elmúlóban vannak, a laza széklet a mai napig megvan, nem fáj semmim, éjszakánként nem izzadok, nem voltam lázas. Ja és a látásom egy kicsit romlott. A kérdésem az lenne hogy mi lehet ez? Én gondoltam már HIV-re is de most a Szifilisz fordult meg a fejemben. Ön mit mond erre? Köszönöm. Még annyit hogy aránylag erős immunrendszerem van soha nem jártam orvoshoz, még a náthákból is kigyógyultam gyógyszer nélkül.

Dr. Lakos András válasza fertőzés témában

Most kénytelen lesz orvoshoz menni. Az én fejemben is a szifilisz fordult meg. Mindenképpen tisztázni kellene.

Kérdés: 2015. március 03., 11:25 ;Megválaszolva: 2015. március 03., 14:00
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Fertőzés kockázata
Tisztelt Doktornő! Vérvételre vártam,dugulás volt az 1 ajtóval a vérvétel előtti WC-ben.Elhárították a dugulást,feltakarítottak.A laboros...
Fertőzés
Férjem néhany napja pénzt adott egy hajléktalannak. Nyilván volt bőrrel és ruhával, való érintkezés. Azóta mindent fertőtlenitek, ami kézmosás...
Fertőzés fodrásznál?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Fiam ma fodrásznál volt, és sajnos elfelejtettem említeni a fodrásznak, hogy seb van a fején. Nem kizárt, hogy esetleg...
Milyen betegségben szenvedek?
Kedves Doktor Úr! 6 napja csíp a vizeletem, ami elég kellemetlen. 4 napja elkezdtem szedni rá a Nitrofurantomint, viszont eddig változás nem igazán...
Helicobacter pylori
Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő: a helicobacter pylori évekig képes-e életben maradni egy tárgyon, és fertőzni. Úgy tudom, hogy vannak...