Genitális herpesz

Jónapot. A barátom orra mellett kijött a herpesz, mivel nem is gondoltunk bele, hogy ennek következményei lehetnek, nem foglalkoztunk vele, és továbbra is éltük szexuális életünket, 25-6 napra rá azonban nekem, elkezdett égni a pisi, majd jöttek a hólyagok. Attól félünk mindketten, hogy ez a későbbiekben kihat a szexuális életünk minőségére, hallottam gyógyszerről amit egy évig kell szedni, hogy tünetmentes legyen a beteg. A kérdésem az lenne, hogy mivel mi már megfertőzni nem tudjuk egymást tekintettel hogy mindkettőnkben ott a vírus, ez azt jelenti, hogy minden mehet majd úgy ahogy volt régebben is a szexuális életünkben? Ha nem, akkor ez a tabletta segíthet ezen? Van megoldás?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza genitális herpesz témában

Akkor indokolt a gyógyszeres kezelés, ha egy éven belül 6 alkalommal újul ki a fertőzés. Mivel már mindkettőjük megfertőződött a vírussal, élhetnek védekezés nélkül szexuális életet.

Kérdés: 2014. augusztus 13., 12:33; Megválaszolva: 2014. augusztus 13., 21:20
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
genitalis herpesz info
Kedves Dr. Révész Klaudia! Próbálom röviden leírni a problémám és a kérdésem. Én kb 8 éve fertőződtem meg, nálam nagyon ritkán azóta kb...
Herpes sipmlex genitalis
Tisztelt Doktornő! Kb. 4 éve fertőződtem meg először a Herpes sipmlex genitalis vírussal. Akkoriban kaptam gyógyszeres kezelést, krémeket, stb....
Herpesz terjedése
T. Doktor Úr/Doktornő! Lányom sajnos herpes genitalis fertőzést kapott. Kérdéseim: 1. Teherbe eshet egyszer majd anélkül, hogy a partnerét...
Genitális herpesz
Tisztel Doktórnő/Doktorúr! Kiderült hogy vírusos herpeszem van, és meg szeretném tudni, hogy miből lehet megállapítani hogy egyszeri vagy...