Kihez kellene fordulnom segítségért?

Tisztelt Szakértő! 19 éves, homoszexuális férfi vagyok. Körülbelül kettő hete voltam együtt egy 51 éves férfival, nem védekeztünk, mert azt mondta, hogy nincsen semmi baja és 3 napja egyre rosszabbul érzem magamat. Reggel felkelek, még semmi bajom nincsen, ahogy halad előre a nap, egyre rosszabb lesz, rossz közérzet, nem tudok enni napok óta, apró kiütések jelentek meg a karomon, a nyelvem fehéres színű és akárhányszor mosok fogat, ugyanolyan, állandóan fáj a fejem. A legfurcsább pedig az, hogy a székletemben valami állatféle jelent meg, lilás színű, mint egy féreg és mintha szőrös lenne, de elég nagy darab. Na most én hozzányúltam kesztyűvel kíváncsiságból és olyan volt mintha mozogna, de lehet csak beképzeltem, de akkor is megijesztett. Olvastam, hogy a HIV tünetei 6-14 nappal együttlét után jelentkeznek, influenza szerű tünetek ezek is, mint a HIV-nél. Lehet, hogy fertőzött lettem vagy csak a partnerem volt egyszerű influenza beteg és szex útján én is elkaptam? Hogyan derítsem ki, nagyon megvagyok ijedve. Előre is köszönöm válaszát. Ja és ez előtt átestem székletvizsgálaton, ami negatív eredményt mutatott ki.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a HIV vizsgálat témában

Az influenza és a korai HIV fertőzés tünetei nagyon hasonlóak. Vérvétellel zárható ki a fertőzés, melyet a szexuális aktust követő 6-8 hét múlva érdemes végezni.

Kérdés: 2014. május 09., 14:11; Megválaszolva: 2014. május 11., 21:54
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt