nemi betegség lehet?

Kedves Doktor úr/Doktornő! Sajnálatos dolog történt az életemben, a férjem megcsalt egy prostituálttal óvszer nélkül, majd velem is közösült ez után. Én nem tudtam erről. Először kb két hét múlva büdös szagú váladék jött belőlem, tudtam hogy nem gomba, mert ennek szaga is volt. Kicsit véres is volt, de jellemzően inkább fehéres nyákos anyag volt véres csíkokkal. A bűz egy idő múlva elmúlt. Nőgyógyászaton vettek kenetet, de az eredmény csak vegyes baktériumot mutatott ki, amire azt mondta az orvos, hogy ezt vehetjük negatív eredménynek is. Mondtam hogy fájdogál az alhasam és hőemelkedésem is van, kérem adjon erre valamit, így felírt egy Dalacin nevű kenőcsöt. Azóta a tünetek fokozódtak, mert egyre jobban fáj a hasam bal oldalon (talán a petefészeknél) és szinte már sötét rózsaszín, majdnem piros nyákos folyás jön belőlem, ami szagtalan. Kérem írja le mi történhetett, minek lehet ez a jele, és hogy ezt nemi úton kaphattam-e el, hol induljak el, milyen vizsgálatra menjek? A nőgyógyászaton nem voltak valami segítőkészek, nem akartak komolyabb vizsgálatokra küldeni. Hétfőn mindenképp felkeresek egy orvost, de addig is írja le nekem kérem mi lehet ez, hogy megnyugodjak, mert csak az interneten olvasgatok mindent és már minden betegséget kezdek bebeszélni magamnak, (kankó, HPV, Hepatitis, méhszájseb) . Kérem ne csak annyit írjon, hogy menjek orvoshoz, hanem hogy mit lehet elkapni nemi úton aminek ilyen tünetei vannak. A Mária utcába november 07-re tudtak időpontot adni (! ) , nekem hamarabb kell segítség. Ha méhszájseb lenne (a véres folyás miatt) az kialakulhatott a prostituálttól elkapott baktériumtól, vagy vírustól? Mennyi idő alatt alakul ki méhszájseb? HIV állítólag negativ, ha tényleg kimutatható 3 hét után. A férjem volt nemi beteg gondozóban, neki egyenlőre nincs semmi tünete, és egy hét múlva lesz eredmény. Köszönöm szépen válaszát, remélem tud nekem valami megnyugtatót írni, vagy elmondani hol induljak el.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nemi betegség témában

Kedvs Kérdező! Sürgősen nyugodjon meg és ne kockáztassa a házasságát. Ha a prostituált volt is az illető, nem feltétlen fertőzöttebb, mint bárki, hiszen neki a leglényegesebb, hogy rendben legyen. De annyi egyszerű kórokozó, gomba vagy baktérium vagy egysejtű okozhat banális jelentőségű, de igen kellemetlen tüneteket. Az a baj, hogy össze-vissza olvasva mindent, teljesen feltekerte magtát. Zárja ki a HIV, szifilisz és egyéb rémképeket, bár a laboreredményekig úgysem tudom megnyugtatni zaklatottságát.Fogadja el, hogy egy egyszerű hüvelyfertőzése van, erre a legegyszerűbben CNS-nek nevezett hüvelykúp lenne jó, mert ebben bármely kórokozó ellen van komponenes, a tíz kúpból legalább kétszer felhelyezése után 2 óra múlva (ne álljon égnek a haja) igenis legyen együtt a férjével, hogy ugyanezzel az anyggal így bekenődve az együttléttel, ne oltogasson vissza esetleges kórokozót a jövőben. A kúpok után a tartós és optimális hüvelyi védekezőképesség kialakítására hsználjon hüvelyi probiotikum kúpot, vagy kapszulát még, négyet folytatólag naponta, a többit kétszer egy héten. Higyje el, hogy a méhszáján nem keletkezett az eseménytől seb, ha korábban nem volt. Az alhasi fájdalmat igenis tisztázza egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálat és hüvelyi ultrahang, ne várjon novemberi Mária utcára ezzel, könyörgöm. A nőgyógyászatra nem kell beutaló. Higgyje el, nincs nagy baja, semmmi jóvátehetetlen nem történt, nézze el ezt a botlást, és biztosan mindketten levontak tanulságokat a megbékélt további együttélés érdekében.

Kérdés: 2012. szeptember 14., 21:31; Megválaszolva: 2012. szeptember 16., 18:18
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehet e HIV fertőzés?
Üdvözlöm! Kb 6 hónapja voltam együtt védekezés nélkül 3 férfivel különböző időintervallumukban (hónapokra bontva) . Január elején...
extra védekezés óvszer mellé
Tiszteletem doktor úr! Kérdésem a következő, prostituálttal történő aktusnál, óvszer használata mellett, ha bekenem előtte vagy utána magam...
lehetek e nemi beteg
Jo napot doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy a hétvégén voltam egy örömlánnyal aki rendes ápolt tiszta és aktus vége fele élvezés...
Bizonytalanság a menstruáció...
Tisztelt Doktor úr! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, tanácstalan vagyok! 28 éves nő vagyok, akinek első menstruációja 11 évesen jelentkezett...