Piros, fájó fitymavég

Tisztelt Doktor Úr! Pár napja kialakult a páromnál először a makkon is, de most már csak a fityma végén egy pirosság, amit fájlal. Sok helyen utánaolvastunk mi lehet ez, de sehol nem találtam hasonló problémát. Kenegettük neki (Neogranormonnal) , mert számomra egyszerű bőrirritációnak tűnik, és a makkon ez el is múlt, de a fityma még mindig piros, és ha hozzáér valamihez (pl.nadrág) az fáj neki, és ha hátrahúzza a bőrt az is. Nem szűkült be neki, teljesen normálisan hátra tudja húzni, csak kicsit fájdalmas. Viszont már kevésbé piros a kezdeti stádiumhoz képest. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza fityma témában

Tisztelt Kérdező!

Leggyakrabban sarjadzógomba okoz ilyen gyulladást. Ez lassan lecseng. H nem, bőrgyógyász szakorvoshoz kellene menni. Mindkettőjüket egyszerre, párhuzamosan kellene kezelni, mert egy ping-pong betegség lesz oda-vissza adogatják. Tenyésztés ad választ a pontos oki tényezőre.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. augusztus 06., 09:18; Megválaszolva: 2012. augusztus 06., 16:03
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nemi probléma
Tisztelt Doktornő! Olyan problémám lenne, hogy a nemi szervem, pontosabban a fitymám vége rendszeresen berepedezik több helyen is. Ezek csak kisebb...
Mennyi idő után mutatható ki a...
Patkány által terjesztett betegség
Nyaki nyirokcsomók
Toxoplasma vizsgálati eredmények