Pánikbetegség,gyomorfájdalom, szédülés

Üdv. Tavaly október óta pánik betegségem van,ami eddig 2-3het után elmúlt ,viszont 3-4havonta ez előjön. Az utolsó rohamom már több mint egy hónapja volt. Azóta olyan problémám van hogy sokszor szédülök,fáj a gyomrom/gyomorszájam. A házi orvosom csak Ludea 20mg gyógyszert írt fel erre, semmiféle kivizsgálásra nem küldött el. Minden délelőtt ezzel szenvedek hogy fáj a hasam,üres enni alig bírok..délután estefelé már többet tudok enni. Ezenkívül még szedek Magneb6-ot, gyógynövényes bogyokat a pánikbetegségre illetve Datif Pc-t is és még a vérnyomás csökkentőt Nebivolol Teva 5mg-ot. A kérdésem az lenne hogy kérjek valahova kivizsgálást,vagy mit tudna tanácsolni? Köszönöm szépen előre is a választ! . Üdv Henrietta Budapest

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szabó Zsuzsanna válasza gyomorproblémák szédülés pánik témában

Tisztelt Kérdező!

Érdemes lenne utánajárni ezeknek a gyormortáji panaszoknak, ebben gasztroenterológus segítségét tudja kérni. Jó volna egy vérvétel is kezdetnek a szédülés miatt.

Pánikrohama viszont ha ilyen gyakran van (nem derült ki hogy a diagnózist ki állította fel) mindenképpen javaslom hogy keressen fel pszichiátert vagy klinikai szakpszichológust (területileg illetékes mentálhigiénés járóbeteg szakellátóban TB alapon is igénybe vehető ellátás) mivel lehetséges hogy a gyógynövényes készítmények nem elegendőek az ön esetében a kezelés szempontjából. Akár azt is el tudom képzelni (bizonyos esetekben előfordulhat) hogy a készítmények (nem írta melyek ezek) bizonyos ható vagy segédanyagai rossz hatással vannak a gyomrára.

üdvözlettel Dr Szabó Zsuzsanna

Kérdés: 2021. július 27., 10:57; Megválaszolva: 2021. július 29., 06:14
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Afta, fogfájás, elszíneződés
Kedves Doktor ur / Doktorno! En egy komplex kerdessel fordulnek Onhoz. Jelenleg kint vagyok Spanyolorszban egy szigeten, ahol nem igen tudok elmenni...
Alhasi diszkomfort
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Néhány napja enyhe, tompa fájdalmat, diszkomfortot érzek a jobb alhasban és a jobb oldalamban. Olyan érzés, mintha valami...
Mometason orrspray túladagolás
Ismeretlen fájdalmak
Tisztelt Doktor Nő! Pár hónapja lettem figyelmes arra, hogy a mellkasom bal oldalán, a kulcscsont aljától, a hónaljig és a mellbimbóig (nagyjából...
Lehetséges betört a homlokcsontom...
Szép napot! Sajnos verekedésbe keveredtem és kaptam 1-2 ütést ököllel a homlokom bal részére (a képen ez a jobb oldalnak felel meg) körülbelül 3...