Magas TSH érték pajzsmirigy műtét után

Kedves Doktor Ur/nő! Pajzsmirigmütéten estem át, 1 hónappal ezelőtt.Hideg göböket távolítottak el a bal oldalról. Mütét előtt 1 hónappal az értékeim: TSH: 1, 53 mol-mig a FT4:12gm volt Mütét után 1 hónappal: TSH:67, 610 mol-mig a FT4 6, 40. Ijesztően magas a mostani TSH értékem. Jövő kedden tudom elvinni a szakorvoshoz, addig kérem szíveskedjenek válaszolni, hogy ez az érték mitől ugrott igy fel, mi lehet a háttérben Válaszukat előre is köszönöm. Ezsó

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a TSH témában

Tisztelt kérdező! Az értékek alapján pajzsmirigy alulműködése van, amely miatt hormonpótlást kell kapnia. Ez tablettás készítmény és az endokrinológiai szakrendelésen fogják önnek felírni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 12., 20:22; Megválaszolva: 2011. október 15., 09:29
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy