• Alacsony testhőmérséklet klimaxtól?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kedves Doktornő! Azt tapasztalom kb. 2 éve, hogy mindíg nagyon alacsony a mért hőmérsékletem. Vizsgálatnál az orvosok is csodálkoznak, de nem tartják " kórosnak". ÉN igen, elég fázós vagyok, és nem érzem, hogy normális lenne ez. Lehet a klímaxtól? enyhe cukorbetegségtől?, normalizálódik ez a 35 és 36 oC fok közötti érték? vagy már így maradok...? Köszönettel: GY....

        WEBBeteg szakértő válasza a testhőmérséklet témában

        Kedves Kérdező!

        Egy endokrinológiai szakrendelésre még érdemes lenne elmennie. A pajzsmirigy alulműködés egyik tünete lehet az alacsony testhőmérséklet, a fázósság.

        De lehet nem találnak eltérést. Vannak különbségek emberek között, nem egyforma a testhőmérsékletünk sem.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 16:33:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: