• Testhőmérsékletről

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a kérdésem, hogy hogy mennyi a legalacsonyabb tesehőmérséklet, ami normálisnak mondható.Én elég fázós vagyok, ha megmérem a hőmérsékletem, mint például a napokban is tettem, nem érte el a 36fokot, csak 35 egész 8 tized volt.DE volt már egy kicsivel alacsonyabb is. Mennyire normális ez?

        Köszönettel:Etelka51

        WEBBeteg szakértő válasza a testhőmérséklet témában

        Kedves Etelka!

         Hol méri a hőmérsékletét? Mert a bőr hőmérséklete nagyon különbözö lehet az egyes embereknél. Érdemes pl. szájban mérni pontos mérőeszközzel.
        Ha így is alacsony testhőt mér, érdemes megnézetnie pajzsmirigy működését, mert az alulműködő pajzsmirigy tüneteként a fázékonyság és az alacsony testhő is jelentkezhet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 13:11:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!