• Tsh - terhesség - vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Jelenleg 6 hetes terhes vágyok! 5.hetes terhesen voltam vérvételen magán úton! Sajnos csak 2 hét múlva van időpontom endokrinológiára! Tsh, t3, t4 értékeim aggasztanak! Jelenleg euthyrox 75mg szedek! Szeretném megtudni kell e emelni az adagon? Tavaly októberben már volt egy elhalt terhességem(missed ab 7. Hét) nagyon félek hogy nehogy újra elő forduljon! A nőgyógyászom szerint ez is okozhat vetélést! A labor eredményem : TSH 1.780 FT4 : 18.62 FT3: 5.11

        Dr. Fáklya Mónika válasza a Pajzsmirigy betegségek témában

        Tisztelt kérdező! Ezek az eredmények rendben vannak.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. február 17., 19:38; Megválaszolva: 2020. február 23., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: