Alacsony tesztoszteron szint

Tisztelt Doktornő! Utóbbi időben libidóm erősen csökkent, fáradékony vagyok, potenciám sem kielégítő. Totál tesztoszteron szintem 7, 950 nmol/l. Ez a szint a normál szint, referencia tartomány alatt van. Forumokon olvasva orvosok, szakemberek véleményét, egyénenként változik a kezelést, indokló tesztoszteron szint. Az általam leírt érték, mennyire számít alacsonynak? Ez a tünet együttes indokolttá teszi egy anrológus felkeresését? Köszönöm válaszát. Tisztelettel: András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a tesztoszteron témában

Tisztelt kérdező! Ismételni érdemes, és fontos hogy reggel legyen a minta levéve. Mérsékelten alacsony ez az érték.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2016. október 24., 12:51; Megválaszolva: 2016. október 26., 21:25
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy