Álandóan melegem van

Jó napot! Mióta terhes letten (3 éve) Álandóan melegem van.Télen egy póló és átmeneti kabát elég, sőt sokszor így is levert a víz. Nyáron borzasztó 25-30 c körül el is ájulok.Nem hullámokban tör rám, hanem állandóan melegem van. A boltig nem merek elindulni, a kisfiamat nem tudom kivinni a játszótérre.Ha kimegyek az erkélyre mire kiteregetek majdnem rosszul vagyok le kell ülnöm ha bejöttem. Letusolok mire felöltözöm, arra tiszta víz vagyok nagyon zavaró és kellemetlen... Voltam pajzsmirigy vizsgálaton, az rendben van.Szóltam a nőgyógyászomnak, hogy a háziorvos nőgyógyászati hormonális vérvételt javasolt, de a nőgyógyász letorkolt, hogy a hormonjaimmal biztos minden rendben hiszem fogamzásgátlót szedek (symicia) .27 éves 163 cm magas 69 kg vagyok.Nem tudom kihez fordulhatnék még. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rakk Erika válasza meleg intolerancia témában

Kedves Kérdező!

Őszintén szólva nem tudom mi okozza a panaszát. Hormonbetegségre valóban nem jellemző a tünete. Mióta szedi a Symiciát? Már előtte is voltak ezek a panaszok? Lelki háttere is lehet.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. május 13., 14:44; Megválaszolva: 2015. május 29., 23:15
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint