PCOS, alacsony testhőmérséklet, magas pulzus

Ismert PCOS-m van, jelenleg zajlik az orvosi kezelés, mert a párommal babát szeretnénk. A nőgyógyászom elküldött cukorterhelésre, ott minden rendben volt. Viszont, éazrevettem, hogy a testhőm szinte állandóan 35-35, 8 között van (mértem többféle hőmérővel, különböző napszakokban) , a pulzusom pedig 100-125 között mozog. Mondtam a dokimnak, kérdeztem nem lehet-e pajzsmirigy. Szerinte nem, a laborom teljesen rendben van. Érdemes elmennem endokrinológushoz vagy esetleg kardiológushoz, vagy mindennek az okozója a PCOS? Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas pulzus szám témában

Kedves Kérdező, valóban indokolt egy endokrinológus felkeresése! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 02., 13:11; Megválaszolva: 2015. március 03., 11:35
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint