pajzsmirigy túltermelés

A háziorvosom pajzsmirigy túltermelés gyanúja miatt elküldött a laborba, ahol a TSH-m 0.172 lett. Sajnos időpontot kellett kérnem a szakorvoshoz, azonnal nem lehet menni. Az időpontot márciusra kaptam. Szeretném megkérdezni, hogy ez az érték mennyire rossz, várhat-e márciusig? Sajnos privát rendelésre nem tudok elmenni anyagi okok miatt. Mit tehetek én addig, hogy ne legyen rosszabb. Időnként felgyorsul a pulzusom, változó a súlyom. Hirtelen lefogyok, azután rövid idő alatt vissza is hízom. Előre is köszönöm a választ.

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy lelet témában

Tisztelt kérdező!

Ha ez az érték nem romlik, nincs sürgősségi ok, de ezt rendszeresen ellenőrizni javaslom. Legközelebb 1 hónap múlva. Ha rosszabbodik, vagy panaszai vannak, akkor mindenképpen sürgős időpontot kell kérnie.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2013. december 18., 17:15 ;Megválaszolva: 2013. december 20., 14:16
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Babatervezés - magas TSH és prolaktin...
Kedves Doktornő! Két éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül.... a menstruáció 2. napján vett labor értékeimre a nőgyógyászom azt...
Pajzsmirigy
Tisztelt Doktornő! Ön szerint mi a teendő ha a következő az eredmény? FT4: 2.95 TSH: 0.004 Alulmüködik a pajzymirigyem? Milyen gyógyszert...
Vélemény/javaslat kérése.
Tisztelt Doktornő! Úr! A mellékelt leletekről szeretném kikérni a véleményét, illetve javaslatát! Megtisztelő válaszát előre is...
pajzsmirigy túlmüködés
Tisztelt szakértő! A változó kori problémáimmal egy időben pajzsmirigy túltengést is megállapítottak. Állandóan feszült és ideges vagyok...
Pajzsmirgy ultrahang értelmezése
Tisztelt Dr. Fáklya Mónika! Pajzsmirigy vizsgálaton estem át. Szeretném a véleményét kérni, hogy mit jelentenek ezek az eredmények. Az ultrahang...