L-Thyroxin és Diprophos együttes szedése

Jó napot kívánok! Négy hónapja pajzsmirigy műtéten estem át, kivették mindkét pajzsmirigyemet és azóta L-Thyroxint (100 mg) kell szednem naponta. A minap gégészeti kivizsgáláson vettem részt (pár napja szédülési panaszaim jelentkeztek) a fülgyulladás kizárása miatt és a doktor úr a beleegyezésem nélkül Diprophos injekciót szúrt be, az injekció mivoltáról csak utólag szereztem tudomást a nővértől. Szeretnék érdeklődni, hogy a fent említett két gyógyszer együttes alkalmazása jelenthet-e bármilyen egészségügyi kockázatot vagy egyáltalán szedhető-e együtt? Egyszeri Diprophos injekcióról volt szó, nincs tervben hosszabb távú használata. Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza gyógyszerek pajzsmirigyműtét után témában

Tisztelt kérdező!

Várhatóan nem lesz gond a két gyógyszer együttes alkalmazásától.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. augusztus 13., 16:14; Megválaszolva: 2012. augusztus 19., 18:09
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...