• Hányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy egész héten fájt a hasam hányingerem volt ám,elmentem egy kicsit italozni. Ma reggelre ötször hánytam semmi nem marad meg bennem a víz sem emelet szörnyű gyomorfájdalmam volt. Hol rázott a hideg hol melegem volt és egyszer csak elszédültem majd valami rohamhoz hasonlóan elkezdtem remegni kb. 1 percig. Majd utána az ügyeleten kaptam egy injekciót és egy normolyt nevű gyógyszert kellet kiváltanom 3x1-es adagolással. A fájdalom enyhült de még mindig érzem. Ami a leginkább aggaszt az a roham hogy az mitől is lehetett. Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Plósz János válasza a hányás, alkoholfogyasztás témában

        A roham a hányás miatti sav-veszteség és a kialakult ionizált calcium-hiány miatt lehetett, ha megszűnik a hányás, ez nem fog ismétlődni. panaszát fertőzéses gyomor-bélhurut okozhatta, javaslom, tartson pár napos diétát, ezt fokozatosan bővítse, használjon pre- és probiotikumokat (Progastro825).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 31., 21:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés