Vér a wc papíron, lehet, hogy aranyér?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy biztosan aranyerem lehet e ha wcr-re menetel után kitörlöm odalent és ritkán egy pici foltban véres lesz a papír? de ez csak akkor fordul elő, ha sokat dörzsölöm. volt, hogy egy pici seb is lett utána, de amúgy sosem viszket és egyáltalán nem fáj csak ha sokat dörzsölöm wc papírral akkor szokott.Orvoshoz nagyon nem szeretnék ezzel elmenni mert írni is elég kínos róla nem, hogy megmutatni. Megnéztem tükörrel és a felső részén van egy kisebb kidudorodás a bőrömön, jobban kidudorodik mint az izmom többi része.de lehetséges az is, hogy az is csak izom? mert ha megfogom nem fáj.és nem is pirosabb színű.Remélem, hogy nem az, de ha mégis az lenne mit javasol, hogy eltűnjön.? Mit gondol ez biztosan az lehet? Próbáltam képeket keresni a neten kezdeti aranyérről de nem találtam semmit. Válaszát előre is köszönöm. Lilla

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza végbél vérzés témában

Tisztelt Kérdező!

Aggodalomra semmi ok. Ez aranyér, de végbélrepedés is lehet. Minden széklet után vegyen kamillás ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le, a dörzsölést kerülje el. Használja az aranyér elleni kenőcsöt és egyen több növényi rostot és igyon elég folyadékot. Kerülje a fűszeres ételeket és lassan, de javulni fog.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 10., 21:15; Megválaszolva: 2011. február 14., 22:26
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett
AstraZeneca oltás ellejavallat