Normaflore

Tisztelt Doktornő! Kislányom 4, 5 éves, 6 napja szedetem vele a Normaflore-t, eleinte 2 ampullát, 2 napja meg 1-et. Azért gondoltam, hohy kipróbáljuk, mert2 hete antibiotikumot szedett, és sűrűn van hasfájása illetve székrekedéses (de nem csak akkor fáj a hasa, ha nem kakilt) . Ön szerint mitől lehetnek a fent említett tünetek, illetve jó-e rájuk a Normaflore, és ezt meddig kell adni, hogy használjon? Köszönöm kedves válaszát! Zsuzsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza probiotikum témában

Kedves Zsuzsi!

Nagyon jól tette, hogy adott kislányának Normaflore-t, nyugodtan adhatja 1 hétig 2x1 ampullával. Ha viszont utána sem múlnak a tünetek érdemes orvoshoz fordulni, hogy esetleg más okozza e a panaszokat.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2011. január 30., 18:50; Megválaszolva: 2011. január 31., 20:23
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok