• Probiotikum szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Olyan kérdésem van, hogy protexin restore vagy balance és egyéb szimbiotikum vagy pro- illetve prebiotikum alkalmazása miért nem szabad, ha pl.: Crohn-betegséggel vagy egyéb béltraktust érintő komoly betegséggel küzd az ember?

        Dr. Plósz János válasza a probiotikum témában

        Csak olyan esetben nem ajánlott a probiotikum használat, ha jelentős immunrendszer-gyengítő terápiát kap a beteg és a bélben nagyfokú gyulladás áll fenn, mert ez esetben a bél túlzottan áteresztő és a szervezet védekezőrendszere még a probiotikumokban lévő "jó" baktériumokkal sem bír el. Colitis ulcerosa enyhe-középsúlyos formájában szakmailag ajánlott probiotikumot használni (VSL#3).


        Kérdés: 2019. december 17., 18:50; Megválaszolva: 2019. december 26., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.