• Végbél vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Régebben ritkábban, évente kb. kétszer, most már szinte két hetente előfordul, hogy széklet ürítéskor vérzik a végbelem. Ez a tünet már a bélgáz távozásakor is előfordult, de fájdalmaim nincsenek. Aranyerem már régóta van, de problémát nem okozott eddig. Mi lehet ez? Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a végbél-vérzés témában

        Tiosztelt Kérdező! Kivizsgálás indokolt. Keresse fel háziorvosát, vastagbél tükrözés szükséges. Minden további teendőt ez dönt el. Addig is minden széklet után vegyen kamillás ülőfürdőt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 25., 23:32; Megválaszolva: 2011. január 28., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés