• Bal bordaív - fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Kb. 2 hete kisebb nagyobb megszakításokkal, de rendszeresen fáj a bal bordaívem környékén. Nyomásra is érzékeny, valamint, ha a bal oldalamon fekszek, akkor néha olyan, mintha bizseregne. Egyébként tapintásra is érezhető, hogy valami nem stimmel, olyan mintha kis buborékokat nyomkodnék vagy nem is tudom. Orvosnál voltam vele, javasolt Buscopan-t, amit be is szedtem, talán írnom se kell, hogy semmit nem ért. Kezdek picit aggódni, hogy valami komolyabb dolog, ön szerint mi lehet? Mit tegyek, kihez forduljak ezzel? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a bordaív alatti fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az első lépés a fizikális vizsgálat. Mivel felkeresett orvost ez megtörtént. Amennyiben további kivizsgálás indokolt lenne elküldte volna. A panaszok tartóssága miatt menjen el újra háziorvosához, aki mellkas röntgent vagy hasi ultrahangot kér a fizikális vizsgálat után.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 12., 10:43; Megválaszolva: 2010. október 18., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: