Hasfájdalom.

Tisztelt Doktor Úr! 1éve nyáron megemeltem magam, és a bal oldalon a bordák alatt érzek fájdalmat még mindig...lassan 12 hónapja. Voltam ultrahangon, röntgenen, belgyógyászatilag sem találtak semmit, de még mindig fáj, a felírt kenőcsök ellenére is. Kérem szíves segítségét, hogy mit tudnék tenni ilyen esetben, mivel már a munkában is sokszor akadályoz a fájdalom. Köszönöm megtisztelő válaszát! ÁÁÁ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza bordaív alatti fájdalom témában

Vizsgálat nélkül és a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Ha sima húzódásról lenne szó, annak régen meg kellett volna gyógyulnia, akár csak a bordatörésnek. További vizsgálatokra lenne szükség (MRI, CT) , hogy a panaszok okára fény derüljön. Keressen fel egy ortopédiai vagy traumatológiai szakrendelést, ahol további vizsgálatokkal közelebb kerülhetnek a pontos diagnózishoz. Addig is ha van lehetősége BEMER vagy egyéb mágneses kezelés sokat enyhíthet panaszán.

Kérdés: 2015. május 28., 20:26; Megválaszolva: 2015. június 02., 17:41
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Mi a problémám?
Kézfájdalom
Orvostechnikai eszköz használata
Tisztelt Doktornő! Feleségem nevében írom a kérdést. 2019 -ben gerinc szűkületet állapítottak meg. Kezelések: gyógytorna, CT vezérelt gyöki...
Csontritkulás kezelés és a D vitamin
Kedves Választadó Webeteg! Csontritkulásra Ossica 3 Mg oldatos injekciót, valamint Citrokalciumot /napi 1/ és Vigantholt /nyáron naponta 4, télen 8...
Csontritkulás?
A reumatológiára térdproblémával csak két hónap múlva tudunk bejutni, addig szeretnénk tudni, hogy az alábbi röntgenfelvétel lelet alapján mi...