• Controloc40mg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Kb.3 hónapja kilukadt a gyomrom amit még sajnos máig sem értem,hogy is történhetett meg?!Nem italoztam és nem éltem olyan életet ami ezt az eredményt hozta volna ki:(Nem vágtak ki semmit viszont be stopppolták a lukat.Azóta controlocot szedet napi 1 et reggel.minden rendben is lenne ha nem keztem volna drasztikusan hízni. 3 hónappal ez elött 52 kg voltam cigiztem kv..tam.most nem cigizek és nem kv zok viszont 63 kg lettem. Sokalom a súlyomat .tudom hogy az egészség mindennek elött de ezt nagyon soknak tartom ilyen rövid idő alatt. Azt szeretném kérdezni hogy lehet hogy a controloc lassítja az anyag cserét?Elméletileg oktoberig szednem kell a controlocot de ha igy folytatom akkor 100kg leszek:( Kérem adjon tanácsot z a folyamat normális vagy fogyoznom kellene? Lehet hogy a gyogyszertől hízok? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a savcsökkentő témában

        Kedves Hölgyem! A gyomor kilyukadhat gyógyszerektől is, meg magas savtól anélkül, hogy az ember sósavat inna. Komolyra fordítva a szót, tényleg sok tényező okozhat gyomorpanaszokat, és amennyire meg tudtam ítélni soraiból, zaklatott életmód is okozhat gyomorbántalmakat. A dohányzás kifejezetten káros ebből a szempontból is, ezért maximálisan jótékonynak ítélhető meg, amiért leszokott a dohányzásról. Ilyenkor átmenetileg a berögzült mozgás hiánya (előveszem a cigarettát, rágyújtok, pöfékelek, stb.) okoz hiányérzetet, amit például úgy uralunk, hogy többet eszünk. Vagy az éhséget eddig el tudta azzal nyomni, hogy rágyújtott, most az éhség elemi erővel jelentkezik, és ekkor eszik is. Önmagában a 63 kg testsúly nem kóros, de fontos tudni, hogy milyen magas hozzá. Viszont ha tényleg fél az elhízástól, akkor javaslom a bevitt diéta mennyiségének csökkentését 25-30-%-kal .Igyekezzen rost dús, vitaminban gazdag, zöldségekben is bővelkedő étrendet összeállítani. Érdemes néhány napon keresztül diétás naplót vezetni, azaz feljegyezni, hogy mit, mikor és mennyit evett, ivott, ennek kapcsán első körben szembesülhetünk a diétahibákkal. Ezt felismerve pedig tenni is tud azért, hogy a testtömeg gyarapodás ne álljon fenn.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 13., 20:17; Megválaszolva: 2010. július 30., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés