PPI CSERE SEGÍTHET E

Tisztelt Doktor Úr! ha 2 x20 pantoprazol nem igazán segített, ( kb 3 hétig szedtem)akkor van rá esély, hogy 2 x20 m emozul segíteni fog? az erősebb dózisnak számít? tüneteim: köldök körüli maró-égő érzés. kisugárzik a bal oldalamra is. nyelőcsövem alja ég (ezen néha segített) illetve ha váltok egy újabb ppi re akkor annak megint kell kb 2 hét, hogy kifejtse a hatását? szóval akkor addig az ideig olyan lesz mintha nem is szedném?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a savcsökkentő témában

Érdemes megpróbálni a másik hatóanyagot, segíthet akkor is, ha a másik nem teljesen szűntette meg a panaszokat. Pár nap szükséges a hatásmaximum eléréséhez. A gyóhyszerszedés mellett nagyon fontos a gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartása.

Kérdés: 2020. november 30., 17:32; Megválaszolva: 2020. november 30., 20:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés