Biztos nem vagyok

Tisztelt Doktornő/Úr Május 26.-án volt az első alkalom, amikor fáj a jobb oldalam. Nem mentem orvoshoz, mert utána elmúlt.. Csütörtökön ismét fájt, de ugyan úgy elmúlt, pénteken szintén ez volt. Június 4.-én elmentem, mert csütörtökön megint elkezdett fájni. Akkor valami gombás valami volt a belemmel, kaptam rá gyógyszert.. El is múlt, majd pénteken megint fájt, majd hétfőn megint, mint ahogy Kedden is és tegnap is. Ma eltudtam menni orvoshoz és Ő elküldött laborba. A labor eredményem szerint a fehérvérsejt (FVS) és a Thrombocita volt magas.... legalább is azok mellett volt egy-egy csillag... Du. vissza kellett menni a dokihoz az eredménnyel. Azt mondta, hogy nincs semmi és kérdezte, hogy mit szoktam csinálni itthon, mondtam h. gépezek. Erre mondta, hogy akkor e miatt van, mert hogy elülöm (vagy valami ilyesmi) . És ennyi.. Az egyik oldalt tettem fel kérdést és mondta az egyik egyén, hogy vakbél gyanús vagyok, menjek vissza, mert akkor szokott magas lenni.. Most akkor mi van velem? Amit az orvos mondott, vagy esetleg tényleg vakbélgyulladásom lenne? Előre is köszönöm a válaszát!

Dr. Boros Miklós válasza vakbélgyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A vakbélgyulladás egy fokozatosan előrehaladó betegség. A hullámzó lefolyás egyáltalán nem jellemző. Ennyi nap után én az akut vakbélgyulladást kizárnám. Sok gyomor-bél rendszeri eltérés tud jobb alhasi fájdalmat okozni. Első lépésként figyeljen oda az étkezésekre, egyszerű szénhidrát kerülése és több növényi rost fogyasztása. Kerülje a puffasztó ételeket. Amennyiben nem alakul a panasz keressen fel gasztroenterológiai szakrendelést.

Kérdés: 2010. június 17., 17:39; Megválaszolva: 2010. június 19., 20:00
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Virusfertözés után
Virusfertözés volt elmult de most jobb oldalt a hasamban fáj vmi ha megnyomom olyam mint egy bub vagy nem mtom mi az mi lehet ez? csak akkor fáj ha...
Appendicitis acuta
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 27 éves nő vagyok. Dec.1-én műtöttek appendicitissel. A szövettan eredménye a következő: Appendicitis acuta...
Végbélfájdalom daganat műtét után
Vérvétel kiértékelése
Lactulose vizsgálat