Fémallergia

Üdvözlöm Doktor Úr/Nő!

Olyan dologban kérném segítségét, hogy fogyasztahtok-e ezüstvizet, úgy, hogy fémérzékenységem van, ami a nemesfémekre nem terjed ki? Arany és ezüst ékszereket hordok, bár utóbbit ritkán, van arany spirálom is, de nem vettem észre irritációt, max pár apró miteszer az államon. Elvileg nem fogyasztható a víz fémallergiánál, de nekem nincs akkora fokú érzékenységem, inkább csak az övcsattokat, ruhapatenteket nem bírom elviselni, de azt sem minden esteben. Ilyenkor apró piros pöttyök jönnek ki rajtam, amik viszketnek is. Lehet-e bármi bajom, ha iszom ezt az ezüstvizet? Azt írták, hogy soha nem okoz irritációt, mellékhatást, de fémérzékenyek ne használják. Ma kezdtem el inni, és nem érzek semmi olyat, ami miatt úgy érzem abba kéne hagynom, de lehet még nem telt el annyi idő, hogy az allergiás tünetek jelentkezzenek. Mi ajánl, mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm.

 

Üdv: H. Erika

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ezüst kolloid témában

Kedves Kérdező!

Mivel az ezüst-kolloid termékek nem képezik a klasszikus medicina részét, így sem véleményt, sem tapasztalatot nem tudok Önnek írni.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 21., 08:56; Megválaszolva: 2009. július 21., 08:56
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
ezüstkolloid
Szeretném használni belsőleg az ezüstkolloidot, de olvastam hogy fémallergia esetén nem ajánlott. Nálam nikkel allergiát mutattak ki, de nem vészes...
Reflux és vese
Drága DoktorNő/Úr! Találtam egy csodaszert az Interneten, ami szerintem nekem beválna. Reflux betegségem van, és egy állandó bakteriális...
Miért pozitív, mi lehet a diagnózis?
Jobb bordaiv alatti feszülés
Tisztelt Doktor úr! Kissé összetett problémámmal fordulok Önhöz így igyekszem összefoglalni. Tavaly 2020. októberében HPV-t diagnosztizáltak a...
Laktózintolerancia vizsgálat...