• Büdös és viszket a végbelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!

        Végbél panasszal fordulok önhöz, nagyon viszket, büdös, és amikor fürdök, olyan mintha kis hártáyk jönnének le ollyankor. Ez már eléggé elhúzódó probléma és egyre rosszabb.

        Készítettem egy pár fotót:

        http://huhy1.atw.hu/beteg/1.jpg

        http://huhy1.atw.hu/beteg/2.jpg

        http://huhy1.atw.hu/beteg/3.jpg

        http://huhy1.atw.hu/beteg/4.jpg

        Kérném tájékoztasson, hogy mi lehet a probléma, de kérem ne azt írja, hogy menyjen el doktorhoz, mert nagyon gátlásos vagyok, és nem szeretem magam mutogatni...

        Kérhetném javasoljon valamilyen kenőcsöt, gyógyszert.

        Előre is köszönöm.

         

        Tisztelettel

        László

         

        WEBBeteg szakértő válasza a végbélfájdalom témában

        Kedves Kérdező!
         
        Panaszaival célszerű proctológiai szakrendelést felkeresni. A javaslatom a naponkénti kamillás ülőfürdő és gyulladás csökkentő kenőcs, kúp használata (pl. Doxyproct). A rectalis vizsgálat ilyen típusú panaszok esetén elkerülhetetlen, hiszen sok infiormációval szolgál.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 09:04:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: