Végbélrepedés mikor gyógyul meg !

Tisztelt doktor Úr! Köszönöm a gyors választ az előző kérdésre. További kérdésem az lenne, hogy a záróizom görcsösségre a kenőcsön kívül milyen gyógyszert javasolna / Nospa, Baclofenac stb. / , illetve amint az előző kérdésben is írtam, ha kis vér / cseppnyi / ritkán megjelenik a székleten gond-e, illetve a kenőcsöt meddig érdemes használni? Tisztelettel: Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza fissura ani témában

Szzerintem tablettás szzisztémás hatású görcsoldó szedésének nincs értelme. A kenőcs használható tartósan is (1 tubussaal mindenképp). Ha már fájdalom nincs, de vért észlel, lehet, hogy más okot kell keresni a vérzés mögött (aranyeresség?).

Kérdés: 2021. április 22., 09:27; Megválaszolva: 2021. április 22., 10:27
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...