Végbélrepedés mikor gyógyul meg !

Tisztelt doktor Úr! 3 hónapja végbélrepedést állapítottak meg nálam. Kaptam kúpot, tetraboratos kenőcsőt rá , illetve hypermangános ülőfördőt is használtam. A panaszok nagyja elmúlt / néha kis záró- izom görcs van, de nincs székrekedésem és hasmenésem - nem is volt, de hetente egyszer a székelésnél egy-egy csepp vér előfordul a székletben. A kérdésem az lenne, hogy ez normális-e , illetve mikor várható a teljes javulás, illetve meddig érdemes használni a kenőcsőt stb., illetve nincs-e izomlazító gyógyszer? Tisztelettel: Lengyel Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza fissura ani témában

A záróizom fokozott tónusának csökkentésére a Rectogesic kenőcs alkalmas, érdemes kipróbálni, használni pár hétig, ez segíthet a teljes gyógyulásban.

Kérdés: 2021. április 21., 13:43; Megválaszolva: 2021. április 21., 15:32
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...