Ibs? Valóban

Jó napot doktor úr. Olyan kérdésem lenne hogy Ibs Ben valóban lehet időközönkénti piros véres nyák ami kB akkora mint egy gombostű negyede. Valamint nincs hasmenesem sem székrekedés normális formált székletem van majdnem minden nap hangos hallható belmozgasokkal több széllel böfögéssel éjjel este felé nem jelentkezik pánik beteg vagyok már kB. 4 éve.3 hónapja volt teljes vérvétel vizelet hasi betapintassal novemberben vizsgálták.Volt EKG m.tüdőszuresem mert azthittem szivroham OM van. ON szerint mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza IBS témában

A véres széklet az IBS-be nem fér bele (bár a gombostű negyede méret valószínűleg nem az). Mindenképp érdemes vizsgálni, hogy alóban van-e vér a székletben, ha igen, ez további kivizsgálást indokol. A fokozott bélmotilitás (korgás-morgás) és a puffadás viszont tényleg lehet IBS jele.

Kérdés: 2021. február 06., 12:19; Megválaszolva: 2021. február 07., 19:36
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Alkohol probléma
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj